SPONSORS EN DONATEURS

Hiernaast vindt u een opsomming van overheden, stichtingen, bedrijven, organisaties en instanties waarop Stichting Leergeld Arnhem telkens weer een beroep mag doen en van bedrijven en organisaties die uit eigener beweging de doelstellingen van onze stichting regelmatig financieel of anderszins ondersteunen.

 

leergeld links sponsors

 

Hartelijk dank aan eenieder die een bijdrage heeft gedaan, ook aan particulieren en anderen die niet op deze lijst voorkomen. Zonder uw goede hart zouden veel kinderen in armoede van hulp verstoken blijven.


BELANGRIJKE ADRESSEN


Er zijn op dit moment geen links in deze categorie.

ANDERE HULPORGANISATIES


Er zijn op dit moment geen links in deze categorie.

SPONSOREN EN DONATEURS


Arnhemse Uitdaging
http://www.arnhemseuitdaging.nl


Rotary Veluwezoom
http://www.rotary.nl/rozendaalveluwezoom


Rotary Veluwezoom zet zich in voor kinderen in achterstandssituaties en heeft in januari 2015 een bedrag van € 15.000,00 gedoneerd.

Soroptimisten Arnhem
http://www.soroptimisten.nl/onze-clubs/oost-nederland/arnhem


Arnhem Helpt
http://www.arnhemhelpt.nl


Nationaal Fonds Kinderhulp
www.kinderhulp.nl


Het Nationaal Fonds Kinderhulp heeft voor ruim 50 kinderen en jongeren uit Arnhem, Rheden en Renkum een bedrag van € 10196.00 gedoneerd zodat zij kunnen deelnemen aan schoolreizen, naar o.m. London, Parijs, Sardinië,Rome,Berlijn, de Ardennen.

Rotary Oosterbeek Kabeljauw
http://www.rotary.nl/oosterbeekkabeljauw


Rotary Oosterbeek Kabeljauw zamelt in samenwerking met Plus Pansier fietsen in voor kinderen en jongeren uit de gemeente Renkum. Met de opbrengst van de Golden Music Night 2014 worden de fietsen door Pro Persona rijklaar gemaakt.


jcf arnhem banner

facebook-logo